Nettkurs – Bedre tarmhelse med AyurVeda

I dette kurset får du anledning til å bedre tarmhelse med AyurVeda med en Ayurveda praktiserende. Tarmen vår blir utsatt for en konstant påkjennelse av maten vi spiser, hvordan vi spiser, omgivelsene våre og også hvordan vi føler og tenker. Følger du kurset, får du en unik mulighet til å rense tarmen, fornying og vekst av tarmflora, og vårrengjøring av hele kroppen, med god veiledning / hjelp av Randi Eriksen, AyurVeda konsulent. Randi er ‘kvalifisert‘ til å holde kurs om tarmen ved hjelp av AyurVeda.

AyurVeda understreker dessuten viktigheten av å rense kroppen mellom årstidene.

“FreeImages.com/arnout66″A

Ayurveda mener at 70-80% av immunsystem ligger i tarmen vår, og tarmen har direkte kontakt med hjernen. Når du har lyst på noe usunt, som du synes er godt. Så er det ikke sikker på at det er hjernens feil, altså din lyst. Det kan være tarmen som skriker etter det. Tarmen har påvirkning på appetitt, fordøyelse og vårt sinn.

Kurs programmet kan følges opptil 5 uker (valgfritt).

  • 18. mars kl 18:30 – Snakkes det om tarmen sett med Ayurvediske øyner, men også hvordan moderne medisin ser på tarmen. Det snakkes om hvordan gjennomføre programmet og til slutt en handelsliste over mat og tilskudd som trengs de neste ukene.
  • Lagt inn ekstra tid til innkjøp
  • 2. april kl 18:30 (Uke 1) – Forberede tarmen og start på lett rensing med hjelp av diett og livsstil.
  • 9. + 16. + 23. april (Uke 2-4) Følge et tilrettelagt kosthold, utelukke noe mat
  • 30. april (Uke 4-5) Fornying og vekst i tarmflora   

Det kan lønne seg å invitere en venn med på kurset for støtte og motivasjon.

Kurset koster 650 kroner per person, og det inkluderer kursmateriell, veiledning og Ayurvediske tips en gang i uken når det hele pågår, siste kursdag tirsdag 30.april.

Det er mulig å lage en WhatsApp gruppe, eller lignende, for daglig kontakt under hele programmet.

Gi tarmen en pause fra indre og ytre påkjenninger, og frem vekst av gode tarmbakterier. Reserver din plass nedenfor, betal senere. Minimum 5 og maksimum 12 deltakere.