Shirodhara en Ayurvedisk Terapi behandling

Shirodhara

Shirodhara er en av behandlingene i den tradisjonelle Panchakarma, en Ayurvedisk terapi program som er rensende for kroppen og kan gi ny livskraft. Panchakarma betyr 5 prosedyrer, og varer typisk 7-12 dager.  

Shirodhara er en terapeutisk behandling som først og fremst balanserer ‘Vata Dosha‘, gir næring til og roer ned nervesystemet, så fremmer avslapping og ro. Behandlingen kan gi bedre mental klarhet og forståelse, og kan også balansere hormonene.

I Shirodhara helles varm olje over pannen i en jevn og sakte strøm imens klienten ligger på benken. Behandlingen varer omtrent 50 minutter, deretter avslapping og dusj. Sett av 90 minutter til hele seansen. Poenget med behandlingen er å fremme ro og balansere nervesystemet.

Olje blir valgt etter din ‘konstitusjon‘ og ubalanse. ‘Førstegangskonsultasjon‘ anbefales gjort på forhånd for best mulig effekt, eller du kan gjøre en forberedende samtale med oss før behandlingen.

Behandlingen varer omtrent 50 minutter, 1'620 kr.
Hvile og dusj kommer i tillegg og er inkludert i prisen. Det er viktig å ha gjennomført en førstegangs konsultasjon eller en samtale før behandling. Mer informasjon ved bestilling. Betaling faktura eller kontant på stedet.

Bestill nedenfor: Velg tillegg først (om du trenger samtale)

Få -20% i rabatt, bruk kupongkode:

Vi har VIPPS 781841

5stars

Ayurveda-læren om livet. Perfekt blanding mellom urgammel østlig medisinsk vitenskap og tålmodighet og gjestfriheten fra Finnmark. Anbefales på det varmeste🌟”.

– Stian R, Tromsø