Transcendental Meditasjon

Meditasjon, og spesielt teknikken Transcendental Meditasjon, TM, er forskningsbasert meditasjonsteknikk som reduserer stress og andre symptomer på en effektiv måte. 100-talls forskningsstudier er publisert i anerkjente internasjonale vitenskapelige journaler, som viser til at TM kan hjelpe mot sykdommer.

Transcendental meditasjon er enkelt å lære og helt uanstrengt. Med TM trenger vi ikke å «tømme hjernen eller tankene», vi trenger ikke å konsentrere oss for å få det til, vi behøver ikke fokusere eller kontrollere tankene. Istedenfor blir vårt sinn automatisk roet ned fordi teknikken virker uten noe form for anstrengelser.

Å praktisere TM regelmessig, to ganger daglig (2x20min), gjør at vi kan håndtere stress bedre. Ikke bare stress, men immunforsvaret blir styrket, hjernefunksjonen fungerer bedre, bedre orden og organisasjonsevne, kreativiteten blir bedre, mer effektiv, pluss mange andre fordeler.

TM er enkelt å lære, men det krever at en erfaren TM instruktør lærer deg teknikken. Det er ingen TM instruktører i Alta, Finnmark, men hvis det er 5 eller flere som er interessert kan en TM instruktør kommer til oss.   

Les mer om Transcendental meditasjon ‘her‘.

Send ‘epost‘ til oss eller bruk ‘kontaktskjema‘ dersom du er interessert til å lære TM teknikken.