Noen fornøyde klienter, hør hva de sier


Østens medisin Ayurveda

Ayurveda-læren om livet. Perfekt blanding mellom urgammel østlig medisinsk vitenskap og tålmodighet og gjestfriheten fra Finnmark. Anbefales på det varmeste🌟

Stian R, Tromsø

God behandling

Fantastisk og god behandlinger for ulike helseproblemer. Randi er svært pliktoppfyllende og lytter hele tiden til pasienten for å finne den beste løsningen for pasientens ve og vel. En stor takk, jeg har virkelig gjort fremskritt i helsen min og angst for alder.

Alain Z, Alta

Avslappende behandling

Har prøvd ut Marma terapi hos Randi. Fikk god hjelp både med bihuler og med avstressing av en anspent kropp😊. Snakk om å bli avslappa…tror jeg var 2 sekunder fra å sovne og kroppen føltes «svevende» ut etter endt behandling🥰. Anbefales på det varmeste👍🏻

Karin K, Alta

Skreddersydd behandling

Veldig bra og avslappende behandling. Merket stor forskjell på arrbehandling etter første konsultasjon. Anbefaler absolutt en tur innom Randi for konsultasjon og skreddersydd behandlingsopplegg for dine plager.

Johanne K, Alta

Godt ivaretatt og god oppfølging

Har hatt god effekt av ulike behandlinger innenfor Ayurveda. Randi er profesjonell, behandlingene oppleves behagelig og man føler seg godt ivaretatt, og for god oppfølging.

May S, Alta