Kitchari – Oppskrift

Det er mulig å lage en sunn og nærende middag under 30 minutter. Det finnes mange forskjellige varianter av Kitchari, og du kan bruke de ingredienser som du liker.

Jeg håper du like denne måten å lage Kitchari på. Videoen er laget for noen år siden til mitt publikum i Sveits, men det er lagt til Norsk undertekst. Klikk på «CC» for å velge norsk undertekst. Oppskrift i tekstformat, klikk her.  

author avatar
Randi Eriksen AyurVeda konsulent, Allmenn Naturterapeut
Randi Eriksen vokste opp på Stjernøya i Altafjorden, og har bodd både i Sør-Norge og Sveits før hun returnerte tilbake til Norge og Alta i 2021.  Randi tok hun en Mastergrad i Maharishi Ayurveda og integrert medisin, ferdig i 2020. Hun ble godkjent NNH allmenn naturterapeut i 2023. Hun jobber som Ayurveda konsulent og har kunnskap å finne kroppstype/sinnstype, forbedre din helsetilstand med kosttilskudd, tilpasset diett og livstilsendring. 

One thought on “Kitchari – Oppskrift

  1. Kitchari kan lages etter egen preferanser: krydder, grønnsaker og kornsorter etter ønske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *